Корекційно-спрямоване навчання в інклюзивному класі: базові орієнтири - Гордійчук, Оксана; Константинюк Роксолана, Роксолана (Seville, Spain. International Science Group., 2024)
Огляд наукової літератури з предмету дослідження, вказує на новизну і затребуваність в сьогоднішніх освітніх умовах створення безпечного корекційно-спрямованого процесу навчання.
Keywords: інклюзія; інклюзивний клас; корекційно-спрямований процес навчання; інклюзивне освітнє середовище; інклюзивне навчання; індивідуальний навчальний план