МЕТОДИКА ВИКЛАДАННЯ МЕНЕДЖЕРСЬКИХ ДИСЦИПЛІН - Галушка, Зоя Іванівна; Поченчук, Галина Михайлівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Метою навчального посібника є розробка методичних підходів до викладання професійних дисциплін для здобувачів спеціальності 073 Менеджмент з метою забезпечення програмних результатів навчання, загальних і фахових компетентностей, що підтверджують формування у них науково обґрунтованих теоретичних знань та практичних навичок, достатніх для успішної реалізації їх у професійній діяльності у різних галузях і сферах економіки. Для викладачів менеджерських дисциплін у закладах вищої освіти, здобувачів наукового ступеня доктора філософії, які проходять асистентську практику, та всіх бажаючих оволодіти концептуальними знаннями у сфері викладання управлінських дисциплін.
Навчальний посібник
Keywords: методи наукового пізнання; методи викладання; менеджерські дисципліни; менеджмент організації та адміністрування