Адміністративно-правові аспекти функціонування інституцій громадянського суспільства в сучасних умовах: український досвід - Krainii, Pavlo (My University, 2024)
Перебуваючи у авангарді галузей публічного права, адміністративне право досліджує зміни які відбуваються у відносинах між органами публічної влади та інституціями громадянського суспільства що позитивно впливає на формування по справжньому цивілізованого співіснування таких суб’єктів. Абстрагуючись від доволі складного за своєю природою феномена «громадянське суспільство» варто звернути увагу на відповідні форми його вираження, які мають назву «інституції громадянського суспільства».
Keywords: інституції громадянського суспільства; громадські ради; адміністративно-правове регулювання