Повноваження ліквідатора щодо виявлення майнових активів банкрута у конкурсному процесі - Butyrska, Iryna (My University, 2014)
Стаття присвячена теоретичним проблемам участі ліквідатора у справі про банкрутство. Досліджуються повноваження ліквідатора, спрямовані на виявлення майнових активів банкрута. Аналізуються проблеми реалізації окремих повноважень ліквідатора та пропонуються шляхи їх вирішення.
Keywords: банкрутство; неспроможність; конкурсний процес; арбітражний керуючий; ліквідатор; ліквідаційна процедура