ОСОБИСТІСТЬ МЕНЕДЖЕРА У ПСИХОЛОГІЇ - Гаркавенко, Ніна Власівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2024)
Методичні рекомендації розроблено відповідно до курсу «Особистість менеджера у психології» для студентів факультету педагогіки, психології та соціальної роботи рівня вищої освіти «Магістр» спеціальності 053 Психологія. Видання містить два змістові модулі, визначені освітньо-професійною програмою «Соціальна психологія управління». Розкрито загальні засади менеджера у психології з урахуванням сучасних реалій вітчизняної школи. Для студентів, викладачів та всіх, хто цікавиться управлінським процесом та особистістю сучасного керівника.
Методичні рекомендації
Keywords: особистість; менеджер; психологічна підтримка; соціально-адаптаційні можливості; травматизація