Deutsch: Lehrwerk für das 4. Studienjahr - Кійко, Світлана; Кійко, Юрій (ЧНУ, 2020)
Навчальний посібник має на меті сприяти розвитку основних видів мовної компетенції з німецької мови. Посібник складений відповідно до типової програми Чернівецького національного університету з практики усного та писемного мовлення за тематичним принципом. Для студентів університетів четвертого курсу денної та заочної форм навчання.
Німецька мова: Навчальний посібник для студентів 4-го курсу