Особливості руслових процесів на р. Річка (басейн Чорного Черемошу) - Kosteniuk, Liudmyla; Костенюк, Людмила (Львівський національний університет імені Івана Франка, 2021)
В даній роботі представлено перші результати експедиційного виїзду, проведеного автором у вересні 2021 року в басейні р.Річка. На основі проведених спостережень визначено переважаючі типи русел головних річок даного басейну.
PECULIARITIES OF CHANNEL PROCESSES ON RICHKA RIVER (BLACK CHEREMOSH BASIN)
Keywords: руслові процеси; морфодинамічна класифікація; типи русел; малі гірські річки