Навчальні програми. Спеціальності 106 «Географія», 014.07 «Середня освіта (Географія)». Освітній рівень перший (бакалаврський) : навчально-методичний посібник - Рідуш, Богдан; Холявчук, Дарія; Кирилюк, Сергій; Добинда, Ірина; Ходан, Галина; Поп'юк, Яна; Проскурняк, Мирослав; Чернега, Петро; Присакар, Віталій; Самашко, Алла; Круль, Володимир (Чернівецький національний університет, 2022)
У збірнику зібрані окремі програмні матеріали, методичні вказівки з навчальних дисциплін природничо-наукової, професійної та практичної підготовки фахівців, що передбачені типовими навчальними планами підготовки бакалавра за освітніми програмами 106 «Географія» та 014.07 «Середня освіта (Географія)». Запропоновані навчальні програми науково-педагогічними працівниками кафедри фізичної географії, геоморфології та палеогеографії Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича є підґрунтям викладання відповідних теоретичних дисциплін, навчальних і виробничих практик, а також основою для планування самостійної роботи студентів. Представлені авторські розробки базуються на основі аналізу та використання галузевих освітніх стандартів і їхніх компонентів низки географічних і природничих факультетів та кафедр вітчизняних ЗВО. Також враховано досвід провідних вузів зарубіжжя.
Keywords: Навчальні програми; Географія; Середня освіта географія