Матеріали ІІ Міжнародної науково-практичної конференції "Молодіжна наука заради миру та розвитку" - (:unkn) unknown (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
У Збірнику представлені результати теоретичних і практичних досліджень із широкого спектру напрямів: суспільні науки, гуманітарні науки та мистецтво, технічні науки, природничі та математичні науки, біологія та охорона здоров’я, економічні науки. Збірник містить матеріали Міжнародної науково-практичної конференції «Молодіжна наука заради миру та розвитку»*, яка присвячена Всесвітньому дню науки (8-10 листопада 2023 року). Конференція була організована та проведена Чернівецьким національним університетом імені Юрія Федьковича, Радою молодих вчених Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, Радою молодих учених при Міністерстві освіти і науки України.
Збірник матеріалів Міжнародної науково-практичної конференції (8-10 листопада 2023 року, м. Чернівці)
Keywords: Біологія та охорона здоров'я; Гуманітарні науки та мистецтво; Економічні науки; Природничі та математичні науки; Суспільні науки; Технічні науки