Маркетингові дослідження у створенні концепції закладу ресторанного господарства - Круль, Галина; Матюніна, Дар'я (Чернівецький національний університет, 2020)
Розкрито сутність одного із методів маркетингового дослідження – анкетування. На основі складеної анкети і проведеного з допомогою соціальних мереж опитування 1500 респондентів, проаналізовано ринок сучасних ресторанних послуг (на прикладі барів) у м. Чернівці, виявлено найпопулярніші серед уже існуючих закладів такого типу, з᾿ясовано уподобання респондентів, ставлення до концептуальних закладів загалом і до ідеї створення нового бару у м. Чернівці зокрема.
Keywords: маркетингове дослідження; анкетування; заклад ресторанного господарства; бар; концепція закладу ресторанного господарства