Виховний потенціал творів Лесі Українки для учнів початкової школи - Романюк, Світлана; Бужак, Кристина (Чернівці Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2021)
У статті аналізуються вірші, казки Лесі Українки у навчанні, вихованні та розкитку молодших школярів
Keywords: виховний потенціал, Леся Українка, початкова школа