Основи біоінформатики - Кеца, Оксана Віталіївна (My University, 2018)
У навчальному посібнику висвітлено загальні відомості про біоінформаційні засоби аналізу та систематизації біологічної інформації. Окрім теоретичного матеріалу, подані практичні завдання з рекомендаціями, що допоможе студентам самостійно розібратися з основними біоінформаційними ресурсами. Теоретичний та практичний матеріал викладений так, щоб користувач міг самостійно оволодіти основами біоінформатики. Для студентів вищих навчальних закладів біологічних спеціальностей усіх форм навчання.