Комунікативний підхід до навчання англійської мови як засіб розширення словникового запасу учнів старшої школи - Ставрук, Ольга Вололимирівна (My University, 2022)
Робота присвячена проблемі розширення словникового запасу старшокласників з метою спілкування англійською мовою. Проаналізовано теоретичні дослідження та практичні розробки, присвячені розширенню словникового запасу англійської мови старшокласників. Методи спілкування в основному спрямовані на усунення страху спілкування. Комунікація відображається на функціональності навчання. Особливу увагу приділено комплексним вправам, розробленим для формування словникових навичок учнів.
Keywords: словниковий запас, англомовне спілкування, комунікативний підхід, комунікативні стратегії, мовні вправи