Кібертероризм в умовах сьогодення - Prodan, Tetyana (Чернівці: Чернівец. нац. у-нт. ім. Ю.Федьковича, 2023)
Протягом останніх років стрімкий прогрес та широке впровадження інформаційних технологій, що застосовуються практично у всіх сферах людського життя, суттєво полегшили передачу інформації завдяки використанню телекомунікаційних мереж. Однак, цей розвиток породив низку проблем, пов’язаних із забезпеченням безпечних умов використання кіберпростору. Це зробило сферу кіберпростору досить привабливою для злочинців, оскільки такий розвиток відкрив їм нові можливості.
Keywords: кримінологія; кібертероризм; злочинність