Плавання з методикою викладання - Ячнюк, Максим; Ячнюк, Ірина; Ячнюк, Юрій (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2020)
У посібнику викладено основні поняття з організації та планування процесу початкового плавання, його мета, методи та засоби навчання учнів. Подано основи техніки плавання, історичні аспекти розвитку спортивних стилів плавання, їх еволюція, особливості сучасної техніки та педагогічні моделі. Для студентів факультету фізичної культури та здоров’я людини денної та заочної форм навчання.
Keywords: плавання, методика