Методичні рекомендації до семінарських занять "Глобалізація, архітектура і розвиток в пріоритетах ЮНЕСКО" - Баланюк, Юліана (My University, 2025)
Методичні рекомендації до семінарських занять з курсу «Глобалізація, архітектура і розвиток в пріоритетах ЮНЕСКО» призначені для допомоги студентам опанувати навчальну дисципліну, забезпечити глибокий і всебічний аналіз основних питань курсу, навчити студентів елементам творчого застосування отриманих знань на практиці. Курс «Глобалізація, архітектура і розвиток в пріоритетах ЮНЕСКО» призначений для теоретичної підготовки фахівців у галузі архітектури та будівництва, даючи майбутньому магістру відомості про вплив глобалізації на архітектурну ідентичність, збереження історичної спадщини та урбаністичні трансформації. Студенти ознайомляться з ключовими міжнародними документами, ініціативами та пріоритетами ЮНЕСКО, що визначають стратегії розвитку архітектури та міст у XXI столітті. Сформульовані навчальні цілі змістових модулів допоможуть студентам у підготовці до семінарських занять.
Keywords: глобалізація, юнеско, спадщина, реставрація, сталий розвиток