Етногеографія України (методичні вказівки до виконання практичних занять) - Джаман, Ярослав; Джаман, Ярослав Васильович; Dzhaman, Vasyl; Джаман, Василь Олексійович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2022)
Розроблені методичні вказівки до виконання практичних робіт, що розкривають просторові особливості та відмінності: етнічної структури населення України, етнічної різноманітності населення України, географії найчисельніших етнічних меншин і рівень етнічної різноманітності населення західних областей України.
Keywords: національна структура населення; етноси; етнічна структура населення; етнічні процеси; етнічні групи; Україна