Вебтехнології та вебпрограмування: методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт - Готинчан, Тетяна Іванівна (Чернівецький національний університет, 2023)
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи вступу до веброзробки за допомогою HTML, CSS, JS та його бібліотек. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Видання містить методичні вказівки та завдання до лабораторних робіт, які охоплюють основні принципи вступу до веброзробки за допомогою HTML, CSS, JS та його бібліотек. Для студентів спеціальностей «Комп’ютерні науки» та «Системний аналіз»
Keywords: html, css, javascript та його бібліотеки, вступ до веброзробки