Використання нестандартного спортивного обладнання задля розвитку фізичної підготовленості дітей 6-7 років - Дарчук, Максим Юрійович (My University, 2023)
У кваліфікаційній роботі здійснено дослідження використання нестандартного спортивного обладнання задля розвитку фізичної підготовленості дітей 6-7 років, зокрема м’яких модулів. Здійснена загальна характеристика теоретичних основ фізичної підготовленості дітей дошкільного віку, обґрунтовані сучасні вимоги щодо ефективності фізичного виховання в сучасному ЗДО та специфіка та потенційні можливості використання нестандартного обладнання в роботі з дошкільниками, зокрема на третьому занятті фізичною активністю. Доведено ефективність запропонованих занять з використанням дуги, колоди, гірки та інших м’яких модулів.
Keywords: вправи, дошкільнята, м’який модуль, обладнання, фізичне виховання.