Фінансові інструменти сталого розвитку економіки - Нікіфоров, Петро; Гладчук, Ольга; Харабара, Віолетта; Kucherivska, Sofia; Грешко, Роман; Bak, Nataliia; Третякова, Олена Василівна; Ткачук, Ірина; Марусяк, Наталія; Саінчук, Наталія; Ткач, Євген; Легкоступ, Ігор (My University, 2021)
До збірника включено тези виступів науковців, представників органів місцевого самоврядування, студентів, присвячені розв’язанню проблем досягнення стабільного розвитку економіки завдяки використанню фінансових інструментів.