ВПЛИВ ЄВРОІНТЕГРАЦІЙНИХ ПРОЦЕСІВ НА ФОРМУВАННЯ КОНСУЛЬТАТИВНО-ДОРАДЧИХ ОРГАНІВ В УКРАЇНІ (АДМІНІСТРАТИВНО-ПРАВОВИЙ АСПЕКТ) - Krainii, Pavlo (My University, 2023)
У своєму дослідженні ми хочемо привернути увагу до основних міжнародних документів за допомогою яких вдалось (більшою чи меншою мірою) сформувати національну концепцію консультативно-дорадчих органів які здійснюють свою діяльність при органах публічної влади та спробувати окреслити виклики, з якими вони зіткнулись під час введення воєнного стану та передбачити можливі варіанти їх подальшого розвитку.
Keywords: консультативно-дорадчі органи; громадські ради; органи публічної влади; інституції громадянського суспільства