Готельне господарство Туреччини. - Пророчук, Назар Петрович (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2023)
У роботі розглянуто історію та сучасний стан готельного бізнесу Туреччини, а також основні вимоги до готелів та систему класифікації об’єктів. Також було розглянуто готельні ланцюги у туристичній мережі Туреччини. Було досліджено основні та додаткові послуги готелів Туреччини, а також було порівняно ці послуги по готелям різного класу.
Keywords: готельний бізнес, Туреччина, туристичний регіон, готельні ланцюги.