Співпраця у сфері туризму між Україною та Францією: сучасний стан та перспективи. - Зарубайко, Анастасія Козьмівна (Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024)
У бакалаврській роботі викладені результати дослідження туристичної співпраці між Францією та Україною в даний час та перспективи її розвитку у подальшому. Проаналізований стан розвитку, недоліки та проблеми співпраці між Францією та Україною в сфері туризму, перспективи, напрямки вдосконалення та активізації у майбутньому
Keywords: туристична діяльність, туристичні потоки,види туризму,перспективи розвитку,тур, туристичні потоки.