Ясинський В.К., Юрченко І.В. Про існування оптимального керування для стохастичних диференціально-функціональних рівнянь під дією зовнішніх збурень // Кібернетика та системний аналіз.– 2024.– Т.60, №3.– С.141–151. - Юрченко, Ігор Валерійович; Ясинський, Володимир Кирилович (Інститут кібернетики ім. В.М. Глушкова НАН України, 2024)
Розглянуто теорему порівняння для розв’язків стохастичних диференціально-функціональних рівнянь під дією зовнішніх збурень та її застосування для однієї задачі стохастичного керування.
Розглянуто теорему порівняння для розв’язків стохастичних диференціально-функціональних рівнянь під дією зовнішніх збурень та її застосування для однієї задачі стохастичного керування.
Keywords: теорема порівняння; стохастичне керування; стохастичні функціонально- диференціальні рівняння