Міжкультурна комунікація України та Румунії (на прикладі Чернівецької області та Сучавського повіту) в галузі транскордонного туризму - Бучко, Жанна Іванівна (Тернопіль: Вектор, 2022)
Досліджено тенденції міжкультурної взаємодії транскордонного співробітництва України та Румунії в галузі туризму. Визначено процеси міжкультурної комунікації через аналіз програм транскордонних проєктів та результатів їх реалізації в аспекті туристичної співпраці.
Keywords: транскордонна співпраця; транскордонний туризм; транскордонний проєкт; єврорегіони; міжкультурна комунікація