Життя, віддане театру : до 80-ї річниці від дня народження режисера Чернів. академ. обласного укр. муз.-драм. театру ім. О. Кобилянської А. Г. Литвинчука : матеріали до бібліографії. - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2015)
Матеріали до бібліографії, присвячені 80-й річниці від дня народження відомого українського режисера, народного артиста України Анатолія Григоровича Литвинчука. У виданні вміщено літературу про життя і діяльність талановитого митця, спогади сучасників, його статті та інтерв’ю, література про спектаклі у постановці великого режисера. Рекомендовано всім, кого цікавить творча діяльність Анатолія Литвинчука.