ВІРТУАЛІЗОВАНЕ МИСЛЕННЯ СУЧАСНОЇ ЛЮДИНИ - Чуйко, Галина; Чаплак, Ян; Зварич, Ігор (Чернівці: Чернівец. нац. ун-т, 2022)
Глобалізація світової електронної мережі з часом може привести до того, що люди у різних країнах чи місцях світу будуть покладатися на ту саму інформацію. Тому проблема подачі, сприйняття, інтерпретації й осмислення інформаційного потоку, що постійно та не завжди поступово зростатиме, є не лише своєчасною, але й об’єктивно актуальною. Так само зазначимо, що тут перелічені не просто послідовні процеси взаємодії людини з інформацією, ці процеси взаємопов’язані та взаємозалежні: від кожного попереднього певною мірою залежить якість і специфіка наступного.