Бібліотека Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича: історія та сучасність : матеріали Всеукр. наук.-практ. конф. (Чернівці, 24-26 вересня 2012 р.) - (:unkn) unknown (Чернівецький національний університет ім. Ю. Федьковича., 2016)
Збірник підготовлено на основі доповідей учасників Всеукраїнської науково- практичної конференції “Бібліотека Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича: історія та сучасність” з нагоди 160-річчя з дня заснування Наукової бібліотеки ЧНУ (м. Чернівці, 24-26 вересня 2012 року). Розраховано на фахівців і дослідників в галузі бібліотечної справи. УДК 027.7:378.4(