СОЦІАЛЬНА ПІДТРИМКА ПРАЦЕВЛАШТУВАННЯ ОСІБ З ІНВАЛІДНІСТЮ В УКРАЇНІ - Проданчук, Микола Васильович (My University, 2023)
Для успішного працевлаштування людей з інвалідністю важливо перейти від стереотипних уявлень про обмеження інвалідності до індивідуального підходу, який враховуватиме конкретні можливості, знання, навички та потреби кожного працівника з інвалідністю. Враховуючи індивідуальні особливості та потреби людини з інвалідністю при працевлаштуванні, можна забезпечити оптимальні умови для її ефективної та комфортної праці. Професійна діяльність працівника з інвалідністю може бути успішною та ефективною, якщо умови праці відповідають його індивідуальним можливостям, здоров’ю та обмеженням.
Keywords: людина з інвалідністю, працевлаштування, соціальна підтримка, сфера зайнятості населення, право на працю