Функційно-семантичне іменникове поле з кількісним значенням у говірках Буковини - Попович, Наталія (My University, 2021)
Лічильні іменники мають конкретне кількісне наповнення і займають відповідне місце в числовому ряді. Ядро ФСП (функційно-семантичне поле) кількості займають іменники на позначення визначеної малої та великої кількості, а периферію – іменники на позначення міри.
Functional-semantic noun field with quantitative meaning in the dialects of bukovina
Keywords: Лічильні іменники; функційно-семантичне поле кількості; іменники на позначення міри