Проблема психічного здоров’я учнів молодшого шкільного віку в умовах воєнного стану - Бигар, Ганна; Бигар, Віталія (Чернівец. нац. ун-т ім. Ю. Федьковича, 2022)
Стаття розкриває особливості стабілізації психічного здоров'я молодших школярів у воєнний стан
Keywords: психічне здоров'я, молодші школярі, воєнний стан