Основи комп’ютерної графіки у Figma. Навчальний посібник - Дворжак, Валентина Володимирівна; Талах, Марія Віталїївна; Ушенко, Юрій Олександрович (Технодрук, 2022)
Навчальний посібник призначений для студентів, що навчаються за спеціальністю 122 «Комп’ютерні науки», освітньо-професійна програма «Інтелектуальний аналіз даних в комп’ютерних інформаційних системах» за першим (бакалаврським) освітнім рівнем та всіх бажаючих. У посібнику у компактному вигляді зібрано солідний набір технічних знань з комп`ютерної графіки і дизайну, який дозволить ефективно створювати інтерфейси в Figma.
Повна версія навчального посібника знаходиться на сторінці курсу "Комп'ютерна графіка" на платформі електронного навчання Moodle
Keywords: комп'терна графіка; веб дизайн; сайт; мобільний додаток; векторна графіка