Розвивальні ігрові технології в логопедичній роботі з дітьми старшого дошкільного віку - Литвінчук, Ганна Іванівна (My University, 2021)
Розвивальні ігрові технології в логопедичній роботі з дітьми зорієнтовано на побудову нових моделей взаємодії дорослого і дитини. Увагу вчених і практиків зосереджено саме на особливостях та закономірностях їх впровадження у практику роботи з дітьми до семи років, оскільки гра – провідний вид діяльності в означеному періоді життя. Пильну увага до розвитку ігрової діяльності зумовлено її статусом в дошкільному дитинстві, її провідною роллю в пізнавальному, соціальному, фізичному і культурному розвитку дошкільників.
Keywords: розвивальні ігрові технології; логопедична робота; мовленнєвий розвиток; дошкільний вік