Висвітлення прав дитини освітніми онлайн-медіа (на прикладі матеріалів «Всеосвіти», «Освіторії», «Освіти.ua») - Савчук, Оксана Миколаївна (Людина в українському суспільстві в системі цінностей прав людини: сучасний вимір медіа діяльності: Матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції(Київ, 14 травня 2021р.). – К. : Інститут журналістики, 2021. – С. 133-138, 2021)
Освітні онлайн-медіа виконують роль просвітницької місії у сфері освіти прав людини. Функціонування таких ЗМІ дає можливість отримувати нові знання, а, отже, навчатися упродовж всього життя. Важливість контенту цих видань полягає в тому, що вони виступають своєрідним майданчиком для думок експертів, центром формування цінностей не тільки однієї людини, а й великої групи – аудиторії.
Keywords: медіа, права дитини