Політичні виміри членства Болгарії в Європейському Союзі - Бурдяк, Віра (My University, 2014)
У статті досліджено політичні виміри членства Болгарії в Європейському Союзі. Проаналізовані напрями і діяльність уряду, провідних політичних партій та протестна участь громадян, які важко адаптуються до вимог ЄС в умовах членства Болгарії в цій міжнародній спільноті.
Keywords: Республіка Болгарія; політичні партії; парламентські та президентські вибори; євроінтеграція; Європейський Союз