Юрченко І.В., Ясинський В.К. Дослідження поведінки розв’язків стохастичних диференціальних рівнянь у частинних похідних з випадковими параметрами в правій частині // V міжнародна конференція, присвячена 145-ій річниці від дня народження Ганса Гана (23–27 вересня 2024 р., м.Чернівці).– Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024.– С.96-97. - Ясинський, Володимир Кирилович; Юрченко, Ігор Валерійович (V міжнародна конференція, присвячена 145-ій річниці від дня народження Ганса Гана (23–27 вересня 2024 р., м.Чернівці).– Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича, 2024., 2024)
Досліджено поведінку розв’язків стохастичних диференціальних рівнянь у частинних похідних з випадковими параметрами в правій частині.
Досліджено поведінку розв’язків стохастичних диференціальних рівнянь у частинних похідних з випадковими параметрами в правій частині.
Keywords: стохастичні диференціальні рівняння у частинних похідних з випадковими параметрами в правій частині