Роль екологічних поселень у розвитку територіальних громад та реалізації підприємницького потенціалу - Бойда, Світлана (Поліський національний університет, 2022)
Робота присвячена дослідженню теоретичних засад щодо ролі екологічних поселень у розвитку територіальних громад та обґрунтуванню перспектив розвитку екопоселень з врахуванням реальної ситуації в економіці України.
Keywords: екологічні поселення; територіальні громади; підприємницький потенціал