ОБҐРУНТУВАННЯ ЕКОНОМІЧНИХ РІШЕНЬ І ОЦІНЮВАННЯ РИЗИКІВ - Кифяк, Вікторія Іванівна; Кобеля, Зоряна Ігорівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2025)
Навчальний посібник структуровано відповідно до програми курсу «Обґрунтування економічних рішень і оцінювання ризиків». Наводяться лекції в графіках та таблицях, метою яких є закріплення теоретичних знань і відпрацювання практичних навичок при вивченні вказаного курсу. Видання містить різні за складністю та змістом тестові завдання. Для студентів закладів вищої освіти та практикуючих підприємців.
Навчальний посібник
Keywords: Економічні рішення; оцінювання ризиків; прийняття рішень; управлінські рішення; прогнозування; аналіз рішень; підприємницькі ризики; ризик-менеджмент; фінансові рішення; інвестиційні рішення; методи оцінки ризиків; критерії прийняття рішень; теорія корисності; невизначеність; стратегія управління ризиками; бізнес-ризики; конфліктні ситуації; теорія ігор; проєктний ризик; бюджетування підприємства; моделі обґрунтування рішень; методи аналізу ризиків