Елементарна математика і методика викладання математики. Конспект лекцій. Ч. 1. Вибрані питання елементарної математики: Навч. посібник. 2-ге вид. випр. і доп. - Житарюк, Іван Васильович (Видавництво Людмила, 2021)
Пропонований посібник присвячено поглибленому розгляду окремих питань загальноосвітнього курсу математики: планіметрії, тригонометрії та стереометрії. Його зміст відповідає програмі курсу «Елементарна математика і методика викладання математики» для спеціальності «Середня освіта. Математика», галузевому стандарту вищої освіти, державному стандарту базової і повної середньої освіти.