Використання кросфіту у підготовці юних дзюдоїстів - Гульчак, Юрій Павлович (My University, 2023)
У роботі теоретично обґрунтовано проблему кросфіту у системі підготовки спортсменів, розкрито можливості застосування кросфіту як засобу фізичної підготовки у тренувальному процесі єдиноборців. Описано особливості застосування засобів фізичної підготовки у тренувальному процесі юних дзюдоїстів. Визначено ефективність впливу засобів фізичної підготовки різної спрямованості під час підготовки юних дзюдоїстів. Розроблено методичні рекомендації для використання кросфіту у підготовці юних дзюдоїстів.
Keywords: дзюдо, силова підготовка бій, кросфіт.