Формування іншомовної комунікативної компетентності в письмі студентів 2 курсу за допомогою проєктного методу - Галиць, Олеся Андріївна (My University, 2025)
Проєктний метод постає у дослідженні як ефективний засіб формування іншомовної комунікативної компетентності в письмі студентів 2 курсу. Теоретичний аналіз охоплює структуру комунікативної компетентності, особливості письма та основні підходи до розвитку письмових умінь. Розкрито історію становлення проєктного методу, його переваги й труднощі в освітньому процесі. Практична частина містить результати пробного навчання, що продемонстрували позитивний вплив проєктної діяльності на розвиток письма.
Keywords: проєктний метод, комунікативна компетентність в письмі, студенти 2 курсу, пробне навчання