Зовнішнє середовище організації: нова реальність та необхідність адаптації. - Галушка, Зоя Іванівна (Чернівецький національний університет, 2022)
Досліджено сучасні особливості впливу зовнішнього середовища на функціонування організації. Зазначено заходи стратегічного управління, що забезпечують розвиток організації в нестабільному зовнішньому середовищі.
Keywords: VUCA-світ , відкритість економічних систем; зовнішнє середовище організації