СОЦІАЛЬНИЙ СУПРОВІД ДИТЯЧИХ БУДИНКІВ СІМЕЙНОГО ТИПУ - Бойчук, Світлана Романівна (My University, 2025)
Бойчук С.Р. Соціальний супровід дитячих будинків сімейного типу – кваліфікаційна робота. Кваліфікаційна робота на здобуття першого (бакалаврського) рівня вищої освіти зі спеціальності 231 Соціальна робота. Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича. Кафедра педагогіки та соціальної роботи, Чернівці, 2025. Робота присвячена дослідженню особливостей соціального супроводу дитячих будинків сімейного типу в сучасних умовах в Україні. Досліджено законодавчу базу, напрями роботи соціальних служб, технології здійснення супроводу, міжнародний досвід та результати дослідження. Акцент зроблено на ролі фахівців, потребах родин, актуальних викликах під час воєнного стану. Запропоновано шляхи удосконалення практик супроводу.
Keywords: дитячий будинок сімейного типу; соціальний супровід; нормативно-правове забезпечення; методи роботи; технологія соціального супроводу