Юридичний супровід бізнесу (загальноуніверситетська вибіркова дисципліна): навчально-методичний посібник - Krainii, Pavlo; Kovbas, Ihor (My University, 2023)
Юридичний супровід бізнесу – це основа успішної діяльності будь-якого підприємства чи компанії. Надання високоякісних юридичних послуг забезпечує ефективне управління ризиками та забезпечує захист бізнесу від непередбачуваних втрат та шкідливих наслідків. Дана вибіркова дисципліна розкриває основи у роботі провайдерів юридичних послуг для бізнесу в Україні, при цьому включаючи вивчення основ адміністративного, корпоративного, податкового, трудового та комерційного права.
Keywords: публічні послуги; адміністративно-правовий статус; реєстраційні процедури; підприємницька діяльність; підприємство