Яковишин М. Козацькі повстання 1591-1593 рр. в Речі Посполитої: воєнно-політичний аспект: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023. - Яковишин, Мар'яна (My University, 2023)
Яковишин М. Козацькі повстання 1591-1593 рр. в Речі Посполитої: воєнно-політичний аспект: дипломна робота. Чернівці: ЧНУ ім. Ю. Федьковича, 2023.