Цивільний та виконавчий процес: міжгалузеві зв'язки. Особливості розгляду судами певних категорій справ та виконання судових рішень - Savchyn Савчин, Nelia Неля (Алерта, 2024)
Судовий розгляд і вирішення спорів про права батьківства та примусове виконання рішень у даних категоріях справ 1. Розгляд і вирішення справ, пов’язаних із встановленням батьківства. 2. Розгляд і вирішення справ, пов’язаних із встановленням опіки над дітьми. 3. Особливості примусового виконання судових рішень про встановлення батьківства та про встановлення опіки над дітьми.
Keywords: цивільний процес; виконавчий процес; розгляд судами певних категорій справ; виконання судових рішень; судовий розгляд і вирішення спорів про права батьківства; примусове виконання рішень у справах про права батьківства