ПЕРШІ ДНІ ДИТИНИ В ШКОЛІ ТА ПЕДАГОГІЧНА НЕПЕРЕРВНА ПРАКТИКА (ЧАСТИНА 1, ЧАСТИНА 2) - Гордійчук, Оксана Євгенівна; Романюк, Світлана Захарівна; Прокоп, Інна Степанівна; Шестобуз, Ольга Сергіївна; Шульга, Альона Валеріївна; Білоус, Олена Василівна; Величко, Ольга Іванівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2022)
У виданні вміщено матеріали на допомогу студентам першого (бакалаврського) рівня вищої освіти спеціальності 013 «Початкова освіта».
Keywords: педагогічна неперервна практика; перші дні дитини в школі; вчительська діяльність; педагогіка; початкова освіта