Діалог громадянського суспільства з органами публічної влади: проблеми та стратегічні напрями. - Kovbas, Ihor; Podorozhna, Tetiana (My University, 2021)
Побудова громадянського суспільства є запорукою становлення демократії в Українській державі. Завдання державної політики полягає в тому, щоб створити політико правові умови для зміцнення громадянського суспільства, через його взаємодію з державою, що дасть змогу поступово обмежити державне втручання в життя громадян. Питання про ступінь участі громадян та інститутів громадянського суспільства у вирішенні питань державного і місцевого значення досі є предметом наукових дискусій.
Keywords: громадянське суспільство; органи публічної влади; лібералізація громадського контролю