Ботаніка - Літвіненко, Світлана Григорівна (Видавництво Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича, 2023)
Навчальне видання підготовлене відповідно до вузівської програми вивчення дисципліни «Ботаніка». Містить теоретичний матеріал до кожного лабораторного заняття, вказівки до виконання лабораторних занять, «німі» рисунки ботанічних об’єктів, завдання для самостійної роботи студентів, а також запитання і завдання для підготовки до лабораторних занять. Окремо винесені запитання та завдання для підсумкового модульного контролю та перелік літератури, рекомендованої для вивчення дисципліни. Для студентів вищих навчальних закладів спеціальності «Агрономія».
Лабораторний практикум
Keywords: вегетативні органи; квітка; плід; вищі спорові рослини; голонасінні; покритонасінні