Фрейм TRAVEL на матеріалі сучасних американських і британських блогів про подорожі - Стус, Раїса Сергіївна (My University, 2025)
У кваліфікаційній роботі проаналізовано визначення поняття “фрейм”, підходи до визначення структури фреймів, класифікації фреймів та методи їх дослідження. Також окреслено поняття блогу, класифікації блогів та сучасні дослідження блогів про подорожі. Визначено засоби вербалізації та змодельовано структуру фрейму TRAVEL в рамках теорії фреймової семантики Ч. Філлмора та пропозиційних схем предметного, акціонального, посесивного, ідентифікаційного та компаративного фреймів TRAVEL за методикою С. Жаботинської на матеріалі сучасних американських і британських блогів про подорожі.
Keywords: блог, вербалізація, пропозиційна схема, фрейм, фреймова семантика